YHDISTYSDOKUMENTIT

PDF-tiedostoYHDISTYKSEN SÄÄNNÖT.pdf (21 kB)
Sääntömuutos rekisteröity 25.10.2013
PDF-tiedostoJÄRJESTYSSÄÄNTÖ.pdf (7 kB)
PDF-tiedostoTonttien vuokrasopimus.pdf (53 kB)
PDF-tiedostoKAUPPAKIRJAMALLI.pdf (40 kB)
PDF-tiedosto43. Päivärannan Siirtolapuutarha.pdf (56 kB)
Maakuntakaavassa
PDF-tiedostoykaava02.pdf (2.0 MB)
Voimassa oleva yleiskaava. Kaavamerkintä RP/s

YHDISTYS

Päivärannan Siirtolapuutarhayhdistys ry

Puutarhamme sijaitsee Päivärannan kaupunginosassa Kallaveden tuntumassa Päivärannan K-Citymarketin vierellä.

Yhdistys on merkitty yhdistysrekisteriin 11.7.1945.

Osoite kerhomajalle ja saunalle on Veteraanitie 6.  70420 KUOPIO

Päivärannan Siirtolapuutarhayhdistys on vuokrannut koko alueen (7,2 ha.) Kuopion kaupungilta ja vuokraa palstoja mökin omistajille. Palstat ovat hieman erikokoisia, pienin 236 m² ja suurin 551 m². Keskikoko on 326 m².

Palstojen vuosivuokra 2018  0,22 € /m²/vuosi

Muut yhdistyksen vuotuiset maksut:

Jäsen/ hoitomaksu 110 €

Talkoomaksu 128e  €  tai 16 tuntia työtä

Venepaikka 50 €

HUOM! Mökit ei ole vuokrattavina, vaan mökki täytyy ostaa. Myytävistä mökeistä saa tietoa alueen ilmoitustauluilta ja joskus näiltä sivuilta.

________________________________________________________________________

Yhdistys muistuttaa, että kaikki alueella tehtävät rakennustyöt (terassit, varastot ym.) vaativat yhdistyksen hyväksynnän ennen työn aloittamista.

Jos kyseessä on rakennuslupaa vaativa työ, hakee luvan yhdistys - ei siis mökin omistaja. Rakennushankkeesta on toimitettava yhdistykselle kirjallinen anomus, jossa on mukana piirros aiotusta kohteesta.