YHDISTYS

Päivärannan Siirtolapuutarhayhdistys ry

Alueen vuokrasopimus on voimassa 31.12.2040 saakka

Puutarhamme sijaitsee Päivärannan kaupunginosassa Kallaveden tuntumassa Päivärannan K-Citymarketin vierellä.

Yhdistys on merkitty yhdistysrekisteriin 11.7.1945.

Osoite kerhomajalle ja saunalle on Veteraanitie 6.  70420 KUOPIO

YHDISTYS ON JÄSENENÄ SUOMEN SIIRTOLAPUUTARHA-

LIITOSSA JOHON KUULUU 30 YHDISTYSTÄ YMPÄRI SUOMEA.

Päivärannan Siirtolapuutarhayhdistys on vuokrannut koko alueen (7,2 ha.) Kuopion kaupungilta ja vuokraa palstoja mökin omistajille. Palstat ovat hieman erikokoisia, pienin 236 m² ja suurin 551 m². Keskikoko on 326 m².

Palstojen vuosivuokra 2020  0,22 € /m²/vuosi

Muut yhdistyksen vuotuiset maksut:

Jäsen/ hoitomaksu 110 €

Talkoomaksu 128e  €  tai 16 tuntia työtä

Venepaikka 50 €

HUOM! Mökit ei ole vuokrattavina, vaan mökki täytyy ostaa. Myytävistä mökeistä saa tietoa alueen ilmoitustauluilta ja joskus näiltä sivuilta.

________________________________________________________________________

Yhdistys muistuttaa, että kaikki alueella tehtävät rakennustyöt (terassit, varastot ym.) vaativat yhdistyksen hyväksynnän ennen työn aloittamista.

Jos kyseessä on rakennuslupaa vaativa työ, hakee luvan yhdistys - ei siis mökin omistaja. Rakennushankkeesta on toimitettava yhdistykselle kirjallinen anomus, jossa on mukana alustava piirros aiotusta kohteesta.